LESTIJDEN OPEN GYM: MAANDAG T/M VRIJDAG van 10:00-12:00 uur & 18:00-21:00 uur
WOENSDAG OCHTEND geen open gym.
Voor Algemene informatie zijn wij te bereiken op werkdagen van 10.00 uur-21.00 uur

Turfschip 19 8447 DM Heerenveen

Over ons

Sinds de opstart in 2009 is Topskating.nl uitgegroeid tot marktleider en vaste waarde in de schaatstraining en begeleiding. De successen van onze schaatsers zijn naast de persoonlijke kennis en passie van onze personal trainers gebaseerd op drie belangrijke pilers.

Persoonlijke begeleiding

U traint zelf al enige tijd. Misschien zelfs al bij een vereniging maar u wilt meer! Schaatsen en skaten zijn technische sporten waarbij professionele begeleiding onontbeerlijk is. Wij bieden daarom op ieder niveau trainingen onder begeleiding van een personal trainer. Zowel in small group als in personal training en zowel op als naast de baan. Naast het schaatstechnische gedeelte zal onze coach u ook voorzien van fysieke trainingsschema’s.

Functionele krachtstudio

In de tijd dat ik (Henk) nog aan topsport deed waren er enkel faciliteiten voor de absolute topsporters. Voor de sporters onder de top, of sporters met andere doelstellingen dan topsport waren er geen geschikte trainingsfaciliteiten en begeleiding. Met als doel “topsportfaciliteiten bieden aan sporters op elk niveau” starte ik daarom in 2011 Studio Bostraining.

Materiaal begeleiding

Goed gereedschap is het halve werk. Door schaatsers wordt het materiaal nog wel eens onderschat. De schaatstechniek is al moeilijk genoeg. Op materiaal wat niet goed gesouigneerd is wordt goed schaatsen onmogelijk. Wij zorgen er voor dat uw schaatsen volledig getuned aan de start verschijnen.

Maak kennis met onze personal trainers

Health and Fitness is the thing that makes you feel that now is the best time of the year.

View profile

Henk Bos

Co-founder and trainer