LESTIJDEN OPEN GYM: MAANDAG T/M VRIJDAG van 10:00-12:00 uur & 18:00-21:00 uur
WOENSDAG OCHTEND geen open gym.
Voor Algemene informatie zijn wij te bereiken op werkdagen van 10.00 uur-21.00 uur

Turfschip 19 8447 DM Heerenveen

Werkplaats & workhops

  • Home  
  • Werkplaats &...
Werkplaats & workhops

Wij nemen de tijd voor uw kostbare bezit. Met precisie meetapparatuur die tot op een duizendste van een millimeter nauwkeurig meet, controleren we elke handeling. Met de beste specialistische gereedschappen, kennis en jaren ervaring in de topsport (en begeleiding) zorgen we ervoor dat u zelfs op topsnelheid, de optimale controle over uw schaatsen zult krijgen. 

U kunt voor al uw onderhoud van uw schaatsen bij ons terecht. Voor het slijpen, ronden en benden of richten van uw schaatsen kunt u binnen onze openingstijden terecht in onze studio. Neem vooraf contact op voor het maken van een afspraak voor specialistische wensen. (Wij behandelen geen reacreatieschaatsen)

Omdat wij zeer specialistisch te werk gaan, echt aandacht en tijd aan uw materiaal besteden, wijken onze tarieven af van de meeste grotere schaatsenwinkels.

 

 

 

 

Tarieven:

Slijpen en polijsten € 24,95

Polijsten mirrorpolish + € 9,95 (vijf extra stappen fijner voor een optimaal glijresultaat)

Machinale ronding (Twinnrocker) € 24,95

Om de kwaliteit te waarborgen leveren wij machinale rondingen meer als eindproduct. Wel kan het nodig zijn bij nieuwe schaatsen eerst een machinale ronding te slijpen alvorens wij echt kunnen beginnen aan het handmatig slijpen van de ronding.

 

Ronden custom (handmatig)  € 69,95

Wij slijpen uw ronding handmatig. U kunt kiezen voor een standaard ronding uit één straal, of op de centimeter aangeven welke ronding u in uw ijzer wilt. Heeft u speciale wensen of wilt u uw machinaal geslepen ronding finetunen tot op één duizendste van een millimeter? Dan slijpen wij dit graag voor u.
Het handmatig slijpen van een ronding is een erg tijdrovend klusje en daardoor duurder. Wilt u alles uit uw schaatsen halen, dan adviseren wij de handmatige ronding.

 

Benden of richten (eerste keer) € 69,95

Benden of richten (onderhoud) € 31,95

Heatmolden en vacuum zuigen schoenen € 49,95

Monteren ijzers onder schoenen/ wisselen van ijzers onder schoenen € 24,95

Skatefitting € 89,95

 

* Wanneer wij uw schaatsen ronden worden deze altijd geslepen en wedstrijdklaar (mirrorpolish) afgeleverd.